LIGGING
Zeer mooi gelegen aan het Montargil-meer, wat een schitterend panorama oplevert. In de onmiddellijke omgeving kan u watersporten, boottochten maken, picknicken, paardrijden, mountainbiken, etc. Wie graag een voorname historische stad wil bezoeken, kan naar Evora, Unesco-Werelderfgoedstad. Lissabon ligt op 100 km van het hotel.

SLAPEN
Het hotel beschikt over 123 kamers met zicht op het meer. De standaardkamers hebben een uitzicht op de omliggende tuinen of het buitenzwembad. Alle kamers hebben eenzelfde stijlvolle hedendaagse inrichting, al dan niet met een balkonnetje.

TAFELEN
Er zijn 2 restaurants die lokale en internationale gerechten serveren: het à-la-carterestaurant A Panela en het buffetrestaurant, beide met terras, uitgevend op het meer. De traditionele keuken van de Alentejo wordt hier op sublieme wijze bereid met verse regionale producten.

ONTSPANNEN
U kan rustig ontspannen in de lobbybar en pianobar, of een wandeling maken tussen de uitgestrekte tuinen. Verder zijn er 4 buitenzwembaden met poolbar, fitnesscentrum en een kinderclub.

Gasten kunnen ontspannen in de gigantische spa uitkijkend op het meer met een binnenzwembad, een bubbelbad, een sauna en een stoombad.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution