LIGGING
Rustig verscholen in het groen tussen de heuvels van het Parque Natural de Sintra-Cascais. Het centrum van Sintra en het vermaarde Palacio da Pena liggen op een steenworp van elkaar verwijderd. De kust en Cascais is op 10 km van het hotel gelegen, Lissabon op 30 km. Met een pendelbusje kan u naar het strand.

SLAPEN
Alle 194 kamers hebben een eigen balkon met een zicht op het bos, de landschapstuinen of de golfbanen. De kamers zijn uitgerust met een Nespresso-apparaat, internet, airconditioning en een plasmatelevisie. De bedden hebben lakens van Egyptisch katoen.

TAFELEN
Het resort beschikt over verscheidene restaurants. Het hoofdrestaurant AssaMassa serveert typisch Portugese gerechten. Ontdek de Atlantische keuken in het Arola Restaurant in het Club House van de golf. In het bekende restaurant Midori maakt u een ontdekkingsreis door de mysterieuze Japanse gastronomie. Ten slotte kunt u genieten van verschillende Italiaanse specialiteiten in het restaurant Il Mercato.

ONTSPANNEN
Het hotel heeft vele (recreatieve) faciliteiten, waaronder de RC bar voor snacks en de Tcha bar voor afternoon teas. U kan ontspannen in het binnen- of buitenzwembad met poolbar in de fraaie tuinen. Verder zijn er tennis- en squashbanen, een fitnessruimte en 2 golfbanen, het Atlantic golfterrein behoort tot de beste van Europa.

De volledig uitgeruste Six Senses Spa met binnenzwembad maakt het geheel helemaal compleet!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution