Ligging

In het prachtige Moravske Toplice bevindt zich het 5* hotel Livada Prestige. U kan hier genieten van al de rust doordat het gelegen is op de laktes van Prekmurje. 

Accommodatie

Het luxueuze hotel biedt 122 kamers, allemaal gelegen nabij de Livade Golfbaan. De meeste kamers hebben een massagebad, terwijl de enkele anderen beschikken over een massagedouche. Alle kamers beschikken over airco, een balkon, een televisie, draadloos internet, een kluisje en een minibar. 

Tafelen

In het Prestige Restaurant à la carte wordt alleen het beste geserveerd. Heerlijke lokale gerechten worden aangevuld met een internationale keuken. Een uitgebreide wijnkaart zorgt dat u altijd de perfecte wijn krijgt bij eender welke maaltijd. 

Ontspanning

De vlaktes van Prekmurje zijn perfect voor golfliefhebbers en wellness. Kom ontspannen in het grote wellnesscentrum of van de Thaïse massages die het hotel u aanbiedt. Als enige hotel in Europa geeft dit hotel u de kans om in alle privacy te genieten van rustgevende thermaalbaden en dit gewoon op de eigen kamer. Verder is er naast het hotel zijn eigen zwembad een groot waterpark dat als eerste beschikt over een waterglijbaan met een looping van 360°! 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution