Ligging

Grand Hotel Primus 4* is gelegen in de oudste stad van Slovenië, namelijk Ptuj. 

Accommodatie

Het hotel biedt 119 kamers die bijna allemaal over een eigen balkon beschikken en uitzicht bieden op het kasteel van Ptuj of op de bossen van Mariborsko Pohorje. Ze zijn tevens uitgerust met airconditioning, televisie en internet, een kluisje en een minibar.

• 'Economy Double Room' (20m²), queen size bed, balkon met zicht op het park, badkamer met douche.

• 'Standard Double Room' (26m²), kingsize bed/ twee aparte bedden, balkon met uitzicht op het park, badkamer met bad of douche. 

• 'Suite' (38-45m²) kingsize bed / twee aparte bedden, balkon met zicht op het park, badkamer met hoekbad.

• 'Presidential Suite' (70m²), kingsize bed of twee aparte bedden, vergadertafel, balkon met zicht op het park, badkamer met massagedouche, sauna en jacuzzi. 

• 'Junior Suite' (38-45m²) met kingsize bed of twee aparte bedden, balkon met zicht op het park, badkamer met hoekbad. 

Tafelen

's Ochtends geniet u van een groots ontbijtbuffet, terwijl u 's avonds in het Primus Restaurant van à la carte gerechten kan genieten. Het Zila Restaurant biedt dan weer traditionele gerechten. Voor wijnavonden kan u terecht in de Gemina XIII Club. Uniek aan Terme Ptuj is dat u bij de Romeins getinte wellness eveneens Romeinse gerechten geserveerd krijgt. Tevens kan u terecht in een grill bar, pizzeria, cocktailbar en aan een ijskraampje

Ontspanning

Het luxueuze wellnesscentrum volledig in Romeinse stijl omvat drie grote delen: het Imperium van welzijn, de thermale baden en sauna's van Flavia en de zwembaden van Vespasianus.

In het Valens Augusta Medico Wellnesscentrum kan u verschillende schoonheidsbehandelingen ondergaan, allemaal onder strikt medisch toezicht. Zo kan u bijvoorbeeld Med Visage laten toepassen, een natuurlijk alternatief voor facelifting. 

Een groot waterpark is aanwezig met binnen-en buitenzwembaden, kinderzwembaden, vele glijbanen, sauna's in wijnvaten en een jacuzzi. Verder kan u zich uitleven op de unieke 18-holes Ptuj Golfbaan met een groot aantal waterhindernissen. In de omgeving van het hotel is er een groot aanbod aan recreatieve activiteiten mogelijk, zoals fietsen, hardlopen, enzovoort. Er zijn ook een fitnesscentrum, minigolfbaan, basketbalvelden, tennisbanen en een volleybalveld ter uwer beschikking. 

Het hotel is het ideale startpunt om op excursie te gaan. Vele daguitstappen zijn mogelijk, zoals een uitstap naar Ptuj, de oudste stad van Slovenië, een bezoek aan de ouste wijnkelder, een vaart met een luchtballon, en nog veel meer. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution