Djerba
Zonnekloppers die houden van wellness en toch willen kennismaken met de plaatselijke cultuur zullen zich zeker en vast niet vervelen in Djerba. Begroeid met duizenden palmbomen en omgeven door parelwitte stranden met een azuurblauwe zee is dit eiland ideaal voor elke vakantieganger.

In het noorden van Djerba vindt u de levendige hoofdstad Houmt Souk met diverse souks, winkeltjes en oude wijken. Naast de haven kunt u een indrukwekkend fort bezichtigen, neem zeker ook een kijkje in de unieke El-Ghriba synagoge, ten zuiden van de stad. Ook het Djerba Explore Park met een krokodillenboerderij, museum en openluchtmuseum is een absolute aanrader voor zowel jong- als oud. Of bezoek het multiculturele dorpje Er-Riadh, bekend vanwege de streetart expositie, gemaakt door 150 straatartiesten uit 30 verschillende landen.

De sportievelingen kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten, waaronder zeilen, surfen, golfen, paardrijden of diepzeeduiken. Een heerlijk klimaat, de prachtige natuur en eeuwenoude tradities en zorgen voor een onvergetelijk vakantieverblijf. Een bezoek aan dit droomeiland is zeker een vast een aanrader!

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution