Wilt u de dagelijkse stress ontvluchten en even ontspannen? Of wilt u eerder na een actieve dag gewoon relaxen? Dan is een aantrekkelijke wellnessvakantie in Zwitserland zeker een aanrader! Vooral de regio’s rond Graubünden zijn uitstekend voor een gezellige wellnessvakantie. Overdag kunt u genieten van een wandeling door prachtige landschappen in combinatie met een stralende bergzon, terwijl u in de avond volledig kunt tot rust komen in één van de vele spa- en wellnesshotels.

Tijdens een vakantie in de wellness- & spahotels in Graubünden worden alle zintuigen in harmonie gebracht: van stoombaden en sauna’s tot stimulerende massages en thermaalbaden, omgeven door een natuurlandschap met een romantisch Alpenpanorama. Ook voor de gastronomen onder ons is een wellnessvakantie naar Zwitserland aan te raden; verblijf in één van de vele hotels waar u kunt genieten van heerlijke, gezonde gerechten met verse lokale producten vanuit de bergregio’s.

Drie dingen horen bij een perfecte verwenvakantie in Zwitserland: Alpentoppen, gastronomie en ontspanning in één van de wellnesshotels, dit met water dat uit bronnen komt waarvan de heilzame werking vaak al eeuwenlang bekend is. Een wellnessvakantie naar Zwitserland zal zeker een onvergetelijke belevenis nalaten! 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution