Ligging

De Waldorf Astoria van Utah is gelegen op 35 minuten van de luchthaven van Salt Lake City, ligt vlakbij verschillende nationale parken én bevindt zich in het grootste ski- en snowboarddomein van Amerika. Kortom: het is de ideale uitvalsbasis om de streek al skiënd, al snowboardend of al wandelend (in de zomer) te verkennen.

Accommodatie

Het hotel beschikt over kamers, suites en bi-suites van twee niveaus met één, twee, drie of vier slaapkamers. Elk overnachtingstype beschikt over een gezellig haardvuur, maar de bi-suites tellen er twee: eentje binnen en eentje op de patio. Ook aanwezig: een kitchenette, een douche, een groot bad, een 42 inch televisie, wifi en marmeren details. Een ding is zeker: je waant je hier bijna in een Hollywood film …

Tafelen

Het hotel heeft een eigen restaurant, waar je kunt ontbijten, lunchen en dineren: Powder. Geniet er van seizoensverse creaties met lokale ingrediënten. Ook voor de après-ski ben je hier aan het juiste adres. Ons favoriete hapje? De Sriracha Bourbon Chicken Wings in combinatie met een Powder Daiquiri op smaak gebracht met Luxardo, Absinth, Angostura bitters en limoen. De sfeer in het restaurant is tegelijkertijd vriendelijk en relaxed. Kortom: very American, as we like it!

Ontspanning

In de winter kun je hier naar hartenlust skiën en snowboarden, in de zomer kun je hier ook wandelen en golfen in de prachtige - haast ongerepte - natuur. Naast het hotel bevindt zich de Frostwood Gondola, waarmee je in 1, 2, 3 in de bergen staat. Ook leuk: een romantische luchtballonvaart, een ritje met de hondenslee, een ritje met de bobslee of de helislee met een helikopter, jawel (!). En na zoveel frisse buitenlucht kun je lekker opwarmen in een van de vele baden die de spa telt. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution