Ligging

In het hartje van de Pyreneeën ligt het charmante dorp Soldeu, op 1850m hoogte. Sport Hotel Hermitage & Spa biedt directe toegang tot meer dan 210km aan de fantastische skipistes van Grandvalira. 

Soldeu is gelegen op ongeveer 2u rijden van Toulouse, en op 2,5u van Barcelona International Airport. 

Accommodatie

Alle 135 junior suites die het hotel beschikt, zijn elegant en kwaliteitsvol ingericht en zijn uitgerust met een balkon, een hot tub of een jacuzzi, uitzicht op de skipistes, een inloopdouche, en nog veel meer. Toegang tot de rustgevende spa is inbegrepen. 

Tafelen

Heel het jaar door kan u van de kwaliteitsvolle keuken genieten in het Origen Restaurant. Traditionele gerechten worden hier heruitgevonden op een creatieve en verrukkelijke wijze. 

In Arrels Restaurant kan u proeven van de traditionele Catlaanse keuken met verse, seizoensgebonden producten rechtstreeks afkomstig van de eigen tuin. Dit restaurant is enkel open gedurende de winter.

Om van de heerlijkste Japanse gerechten te proeven, hoeft u heus niet helemaal naar Japan te gaan: dit doet u gewoon in Koy Hermitage. Koy Hermitage is een Japans restaurant van topniveau dat onder leiding staat van één van de meest prestigieuze internationale Japanse chefs. 

Op de bovenste verdieping vindt u Glassbar 1850, de bar van Sport Hotel Hermitage & Spa. De bar serveert inventieve cocktails en vele andere verfrissende dranken en is het hele jaar geopend. 

Ontspanning

Trek u even helemaal terug van het dagelijkse leven en kom genieten in de Sport Wellness Mountain Spa van wel 5 verdiepen hoog en met wel meer dan 5000m² gericht op uw welzijn. Hier voelt u hoe het is om herboren te worden. Elk van de vijf verdiepingen is gericht op een ander aspect van de wellnessbeleving. Zo zijn de verdiepingen gewijd aan schoonheid en gezondheid, hydrotherapie en ontspanning, purificatie, sparuimte met een majesteus watercircuit en tenslotte nog een fitnessruimte. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution