Ligging

Le Faucigny is gelegen in het historische centrum van Chamonix en bevindt zich dus vlakbij alle voorzieningen van het dorp. De tuin kijkt uit op de Mont Blanc. 

Accommodatie

Het hotel beschikt over 24 kamers, elk met wifi, goed uitgeruste badkamer, haardroger, enzovoort.

Een Single kamer biedt alles voor de soloreiziger. Er is een enkel bed, uitzicht op de Aiguilles rouges en een badkamer met douche. Verder is er de Standard kamer die over een tweepersoonbed of twee aparte bedden beschikt. Deze kijkt uit op de Mont Blanc of de Aiguilles rouges en beschikt over een badkamer met douche. Vervolgens is er de Superior kamer, die eveneens beschikt over een tweepersoonsbed of twee aparte bedden, een badkamer met douche, en uitkijkt op de Mont Blanc, de Aiguilles rouges of de Brevens. Tenslotte kan men ook nog kiezen voor de Family kamer die geschikt is voor maximaal vier personen. Deze is uitgerust met een badkamer met bad of douche, een tweepersoonsbed en een stapelbed of twee enkele bedden. De kamer heeft uitzicht op de Mont Blanc en/ of de Aiguilles Rouge. 

Ontspanning

De spa gelijkend op een mineraalgrot is werkelijk het unieke pareltje van Le Faucigny. Met een jacuzzi, sauna en ontspanningsruimte bent u vrijwel onmiddellijk van al uw spanningen af. Laat uzelf verwennen met een ongeëvenaarde massage, een lichaamsbehandeling, een manicure of een pedicure. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution