Ligging

Het Milk Hotel is gelegen aan de voet van de pistes van Les Carroz d'Araches en is een uitstekende keuze als u veel wilt skiën. Het hotel beschikt tevens over ski-in, ski-out mogelijkheden. 

Accommodatie

De Standard Double Room beschikt over een tweepersoonsbed en uitzicht op Les Carroz vanop het ruime balkon. De Superior Double Room beschikt eveneens over een tweepersoonsbed, badkamer met bad en een ruim balkon met uitzicht op Les Carroz. De Junior Suite beschikt over een aparte leefruimte met sofa, tweepersoonsbed, badkamer en balkon. 

Tafelen

Het Milk Express Café heeft een terras gericht op het zuiden aan de voet van de skipistes. U kan hier terecht voor lunch an een heerlijk drankje tussendoor. In de winter wordt er muziek voorzien door DJ's en kinderen krijgen een lekkere snack. 

The Bar is the place to be om bij te praten en nieuwe mensen te leren kennen. Hier heeft u keuze uit heerlijke wijnen en andere dranken. 

Voor ontbijt is er eveneens een ruimte voorzien. Kom genieten van organische voedingswaren met een verwarmende kop koffie en uitzicht op Les Carroz. 

Tenslotte is er ook nog een restaurant met topkoks die elke keer weer een verrukkelijke maaltijd weten voor te schotelen. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution