Ligging

La Féline Blanche is gelegen in het hartje van het prachtige Saint-Gervais. Het hotel beschikt over een gratis parking die op drie minuten wandelen ligt. 

Accommodatie

La Féline Blanche heeft een unieke opdeling wat betreft kamers, er zijn namelijk vier categorieën: brons, zilver, vermiljoen en goud.

In La Chambre Bronze beschikt u over een queensize bed, een badkamer met douche en een toilet. Een Chambre Argent biedt eveneens een queensizebed en een toilet, maar de badkamer is uitgerust met een bad of douche. Een Chambre Vermeille geeft u een balkon, queensizebed, een badkamer met douche en een toilet. In de categorie van een Chambre Or zijn er nog enkele onderverdelingen: een grote kamer met twee aparte bedden, een douche en een toilet, een grote kamer met kingsizebed, balkon, badkamer met bad en toilet en tenslotte nog een familiekamer met queensizebed, een balkon, leefzuimte met twee aparte bedden, badkamer met douche en toilet. In de Vermiljoenkamers en de Goude kamers krijgt u tevens een minibar. 

Tafelen

In de Tea Room bent u altijd welkom om in één van de zetels weg te zakken met een heerlijk kopje warme thee. Op het Terras kan u terecht voor een lekker drankje. Een plaats in het restaurant dient u te reserveren, maar u bent verzekerd van overheerlijke maaltijden. 's Ochtends krijgt u elke keer weer een lekker ontbijt voorgeschoteld. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution