Ligging

Art Boutique Hôtel Beau Séjour is gelegen in Champéry, Zwitserland, op 1u30 rijden van het prachtige Genève. Er stopt een skibus voor de deur van het hotel om u af te zetten bij de skiliften 400m verderop, of bij het treinstation dat op 30 seconden rijden met de bus ligt. Op slechts enkele stappen van het hotel vindt u de supermarkt, de bank en de apotheker. 

Accommodatie

Het hotel beschikt over 23 kamers verspreid over twee verschillende chalets, waarvan de vijf kamers en suites in de Vieux-Chalet uniek ingericht zijn zodat elke dag die u hier doorbrengt uniek is. Zo kan u verder nog terecht in de chalet Beau-Séjour, met eveneens prachtige en aangename kamers, gaande van individuele kamers over tweepersoonskamers tot groepskamers! De Junior Suites bieden alle ruimte die u maar kan wensen, en voor nog meer comfort zijn er ook junior suites met private hot tub

Ontspanning

In het winkeltje van het hotel, de boutique, kan u terecht voor unieke zelfgemaakte, antieke of tweedehandsspullen. Deze worden omgevormd tot ware pareltjes door SophieK, één van de medewerkers in het hotel! 

Verder is er enorm veel te doen in de omgeving. zo kan u gaan skiën op de Portes du Soleil, lange wandelingen maken in de bergen of actief gaan mountainbiken! 

Het hotel is zeer kindvriendelijk. Zo is er een babysitter beschikbaar, maar zijn er ook twee speelkamers ingericht voor de kleinsten waar ze hun hart kunnen ophalen met puzzels, gezelschapspelletjes, enzovoort. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution