Wat te doen?

Paradiski heeft een ontzettend uitgestrekt gebied aan pistes waar u mooie lange tochten kan maken. Het is geschikt voor elk type skiër, of u nu beginner of gevorderd bent. Beginners kunnen best naar La Plagne gaan, waar de liften u afzetten aan de lange glooiende pistes en de Bellecôtegletsjer. Les Arcs is dan weer meer geschikt voor gevorderden door het meer gevarieerde aanbod aan hellingen, pistes en de Aiguille Rouge gletsjer.. Ook voor kinderen zijn er genoeg leuke pistes te vinden met eenvoudige liften.

Paradiski beschikt over een waar paradijs voor freeriders. Het is één van de beste gebieden wat off-piste betreft en er zijn veel gidsen die u hier graag mee naartoe nemen. 

Op de pistes zijn veel restaurantjes tegen zeer redelijke prijzen te vinden. Hier kan u terecht voor lekkere gerechten tussen het skiën door. 

Tevens is het gebied van Paradiski zeer sneeuwzeker door de hooggelegen dorpen en de vele gletsjers. Alleen het dal van Tarentaise is wel eens groen. 

Dankzij de Vanoise Express is Paradiski één van de grootste gebieden ter wereld. Deze skilift verbindt drie gigantische skigebieden met elkaar, namelijk Les Arcs, La Plagne en Peisey-Vallandry. U kan hier met gemak een week skiën zonder ook maar één keer hetzelfde te doen. 

Hoe geraakt u er?

Met het vliegtuig kan u best naar Chambéry vliegen, dat gelegen is op 103km rijden. Vandaaruit kan u met de trein naar Bourg-Saint-Maurice van waaruit het nog maar enkele minuten rijden is met een moderne skitrein naar de voet van de pistes van Les Arcs. 

In de winter zijn er rechtstreekse treinverbindingen van Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal naar Bourg-Saint-Maurice met de Thalys Sneeuw. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution