Ligging

The Eden Hotel is gelegen in het historische centrum van Bormio, op slechts enkele stappen van de skiliften. 

Accommodatie

In Eden Hotel kan u overnachten in één van de 27 luxueuze kamers of suites. Naar elk detail is gekeken en u zal zich meteen thuis voelen. Elke kamer is eveneens uniek. Er zijn single kamers, suites geschikt voor 2 tot 4 personen, een familiesuite, enzovoort. Elke kamer of suite is uitgerust met een comfortabel bed, een telefoon, een televisie, een kluisje, een minibar en gratis wifi. De badkamers zijn volledig uitgerust met een douche of bad, een haardroger, toiletgerief, slippers en een badjas. 

Tafelen

Het Umami Restaurant draait volledig om evenwichtigheid. Elk ingrediënt speelt een grote rol in het gerecht. De chef Antonio Borruso hecht vooral veel belang aan een fusie van traditionele en moderne gerechten. 

Dagelijks wordt er een gevarieerd ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant. U kan dit eveneens zonder toeslag laten leveren in uw kamer. 

Ontspanning

Het hotel beschikt over een goed uitgeruste spa met sauna's en Turkse baden waar u zich na een dag skiën heerlijk zal kunnen ontspannen. 

Zowel in de zomer als in de winter kan u zich hier wekenlang bezig houden. In de winter kan u uiteraard skiën, en dit van december tot midden-april. Vanuit het hotel kan u met een gratis bustransfer snel één van de vier skiplaatsen bereiken, namelik Bormio, Santa Caterina, Livigno e Valdidentro en Isolaccia. Twee keer per week kan u nachtskiën in Bormio en Santa Caterina. 

Verder staat Bormio bekend om zijn cultuur, spa's, shopping en gastronomie. Er is een lokaal Botanisch en Mineraal museum, u kan naar St. Moritz reizen met de Bernina Express en met een hondenslee kan u de omgeving verkennen. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution