Oostenrijk

Oostenrijk is gelegen in de Alpen, waardoor het uitzicht op de talrijke en adembenemende bergen je het hele jaar door een prachtige vakantie bezorgen.
Zeker tijdens de winter kan je hier terecht voor een shortski of skireis met indrukwekkende uitzichten.  Je kan je helemaal uitleven tijdens het skiën, snowboarden, langlaufen, schansspringen, wandelen of gewoon gezellig genieten in je chalet van deze natuurpracht met wat schnaps of een warme chocolademelk.

Arlberg Area

Het prachtige Arlberg skigebied staat bekend omwille van zijn sneeuwzekerheid, schoonheid en geweldige pistecondities. Het beschikt over de modernste kabelbanen en liften en is vooral een paradijs voor gevorderden. Als beginner gaat u best naar Lech en Warthschröcken. Het veruit bekendste dorp hier is Sankt Anton am Arlberg waar u kan genieten van een geweldige sfeer en een uitbundige après-ski. Verder vindt u hier Zürs, Lech en Oberlech. 

Kitzbühel

Kitzbühel is eveneens paradijselijk mooi en zeer sneeuwzeker. Hier vindt u meerdere prachtige afdalingen terug. Al vanaf 's middags kan u hier losgaan in één van de après-skibars. Dit is ook waar de jaarlijkse Hahnenkamm-rennen worden gehouden. 

Obergurgl-Hochgurgl

Het hooggelegen skigebied van Obergurgl-Hochgurgl is in de winter enorm sneeuwzeker en door de moderne skiliften hoeft u weinig te wachten. Hier vindt men de Hohe Mut, één van de zwaarste buckelpistes van Oostenrijk. 

Silvretta Arena

Ischgl is het après-skidorp bij uitstek en heeft een uitstekende ligging in het skigebied Silvretta Arena. Freeriders moeten naar de Piz Val Gronde gaan van waar u werkelijk oogverblindende afdalingen kan maken. 

Salzburg

Een stad in Oostenrijk met een rijke historie en met prachtige natuur. Voornamelijk ook bekend voor de zoutwinning en als de geboortestad van Mozart. De veelbezochte binnenstad staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en heeft ook heel wat cultuur te bieden.  Zo is er bijvoorbeeld het oudste monument, de benedictijnenabdij St. Peter, wat al dateert van 696. Of kan je het woonhuis van de muzikale familie Von Trapp uit 'The sound of music' bezichtigen.

Zugspitz Arena

Dit skigebied bestaat uit aparte onderdelen die met elkaar worden verbonden door bussen. In Lermoos liggen de beste skipistes, Berwang en Bichlbach zijn dan weer uitermate geschikt voor gezinnen en in Ehrwald of Garmisch kan je per gondel de gletsjer op voor een spectaculair uitzicht.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution