Bad Gastein is gelegen in Salzburger Land en beschikt over een uitgebreid skigebied met wel 187km aan skipistes! Het is een paradijs voor gevorderden en freeriders. Daarnaast zijn er in alle dorpen kinderlanden te vinden zodat u met het hele gezin er op uit kan trekken. Het eten in de pisterestaurants is typisch Oostenrijks. 

Het skigebied van Gastein bestaat uit vier skigebieden die niet allemaal verbonden zijn. U kan gebruiken maken van een bustransfer of van eigen vervoer om van het ene naar het andere skigebied te kunnen. 

Kreuzkogel is het hoogste punt van het skigebied en is wel 2686m hoog. Hier bevindt zich het skigbied Sportgastein, wat erg sneeuwzeker is en perfect voor freeriders. 

Bad Gastein draait vooral om wellness en skiën en minder om het feesten. Er zijn wel voldoende gezellige caféetjes om lekker iets te gaan drinken, maar echt levendige après-ski zal u hier niet tegenkomen. 

Hoe geraakt u er? 

Het dichtsbijzijnde vliegveld is dat van Salzburg, op amper 55 minuten rijden. Als u met de auto gaat, vergeet dan zeker geen vignet te kopen, dit is noodzakelijk voor op elke Oostenrijkse snelweg.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution