LIGGING
Grossarler Hof ligt op ongeveer 70 km ten zuiden van Salzburg, en slechts enkele meters verwijderd van Grossarl-Dorfgastein.
Deze kabelbaan geeft je toegang om te skiën in de grootste ski regio van Oostenrijk: Ski Amadé.

SLAPEN
Logeren in dit viersterren hotel is een ware combinatie van traditie en een eigentijdse levensstijl. Gastvrijheid en comfort staan hier centraal, en het interieur van de kamers werd met veel stijl, elegantie en lokale details voorzien. Belangrijk pluspunt: het uitzicht op de indrukwekkende bergen is vanuit elk venster adembenemend!

TAFELEN
In het restaurant onder leiding van Walter Viehhauser ligt de focus voornamelijk op regionale specialiteiten, met in het bijzonder wild en vis op het menu. Daarnaast kan je ook genieten van culinaire hoogstandjes in het à la carte restaurant, waar je wordt ondergedompeld in de sfeer van oude films.
Bovendien is er ook nog een rijk gevulde kelder aanwezig met zeldzame wijnen, waar wekelijks een proeverij voor de gasten wordt georganiseerd.

ONTSPANNEN
Buiten skiën in het grootste skigebied, met meer dan 760km aan pistes en 270 skiliften, kan je ook heerlijk genieten in het spa resort. Een Finse sauna, stoombad, infraroodcabine en relaxerende ligstoelen zijn maar een deel van het aanbod om volledig te kunnen ontspannen. Zelfs yogalessen om je innerlijke rust te vinden worden hier aangeboden.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution