Het uitgestrekte skigebied van Kitzbühel is ideaal voor zowel beginners als gevorderden. Een dunne laag sneeuw is hier al voldoende om te kunnen skiën dankzij de grasbedekking. Dit in combinatie met een modern besneeuwingssysteem garandeert sneeuwzekerheid van december tot april. Liefhebbers van off-piste kunnen hier eveneens hun hart ophalen met de prachtige afdalingen, zeker op de Kitzbüheler Horn. Het eten op de pistes is uitstekend en dat tegen zeer redelijke prijzen. De après-ski is hier geweldig: al vanaf 's middags wordt er gefeest. Samen met Kirchberg vormt Kitzbühel een groot skigebied van Kitzbüheler Alpen. Jaarlijks worden hier de Hahnenkamm-rennen gehouden. 

Het dorp op zich is eveneens enorm charmant en gezellig. Het historische centrum beschikt over authentieke huizen, pittoreske kerken, luxewinkels, voldoende restaurants en cafés, drie discobars, en nog veel meer. 

Hoe geraak je er?

De dichtstbijzijnde luchthaven is Salzburg en bevindt zich op 78km van Kitzbühel. Eveneens is het gebied makkelijk te bereiken met de auto. Kitzbühel ligt op 915km vanaf Brussel envanaf de autosnelweg is het nog 30km rijden tot aan het gebied. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution