Ligging

Hotel Tirol 4* is gelegen in Fiss, een gezellig bergdorpje op 1436m hoogte. Er is een ondergrondse parking beschikbaar indien u met de auto wenst te komen.

Accommodatie

Hotel Tirol beschikt over drie soorten kamers: de Double Room, de Themed Studio en de Suite. Elke Double Room beschikt over een badkamer met douche, toilet, haardroger, telefoon, satelliettelevisie, kluisje en een balkon. Er zijn drie verschillende Themed Studios, die elk beschikken over een open slaapkamer met afgeschermde leefruimte, inloopkleerkast, telefoon, badkamer met bad en douche, apart toilet, minibar, kluisje, balkon en een slaapbank voor twee kinderen. De Suites tenslotte bieden een ruime verblijfplaats voor de hele familie. Er zijn twee slaapkamers met elk een dubbel bed, een inloopkast, twee badkamers met een douche, toilet haardroger, kluisje en twee balkons. 

Tafelen

In het restaurant krijgt u alleen het beste voorgeschoteld, en dan met name Oostenrijkse klassiekers en internationale delicatessen. Hierbij krijgt u uiteraard het gepaste drankje geserveerd. 

Ontspanning

Een fitnesscentrum, een Finse sauna, een stoombad, loungestoelen, massageruimtes, en nog veel meer. Dat is wat u kan verwachten van de 'Tut Gut' spa. Hier zal u gegarandeerd volledig ontspannen terug buiten lopen. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution