Ligging

Hamilton Lodge & Spa is gelegen in Belalp, een nog relatief onbekend gebied waar het massatoerisme zeker nog niet is doorgedrongen. De pistes zijn hier altijd goed geprepareerd en bovendien erg breed. 

Accommodatie

Hamilton Lodge & Spa beschikt over 19 kamers die elk met liefde voor detail zijn ingericht. Van knusse 2- tot 4-persoonskamers tot gezellige familiekamers met tussendeur. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer, wifi en televisie. Tevens is elke kamer uniek, maar het personeel helpt u graag bij het uitkiezen van een geschikte kamer. 

Noordzijdekamer is geschikt voor twee tot vier personen en bieden alle comfort die u nodig heeft tegen een voordelige prijs. De kamers kijken uit op de bergen.

De Classic Kamer is ideaal voor twee tot drie personen en zijn gericht naar het zuiden. Sommige kamers beschikken over een balkon om volledig van de frisse, gezonde berglucht te kunnen genieten. De badkamer is uitgerust met een douche en een toilet.

De Comfort Kamer is geschikt voor twee tot vier personen en zijn lekker ruim. Het balkon is gericht op het zuiden en u heeft vanaf hier een prachtig uitzicht op de omgeving. Bij sommige kamers is er ook een vrijstaand bad aanwezig. 

Familiekamer Noord voor vier tot zes personen, waarvan twee volwassenen en twee tot vier kinderen. De kinderen beschikken over een aparte slaapkamer. 

De Familiekamer Zuid is ideaal voor vier tot vijf personen. De kamers hebben een zijkamer met tussendeur voor de kinderen en een badkamer met douche en toilet. De familiekamers hebben ofwel een balkon, ofwel een badkamer met bad. 

Tafelen

Het sfeervolle restaurant is mooi ingericht in de stijl van de Alpen, met veel natuursteen, houten accenten, warme kleuren en comfortabel meubilair. De lounge met open haard nodigt uit tot het lezen van een goed boek of het genieten van een heerlijk glaasje wijn. 

's Ochtends begint de dag meteen goed met een uitgebreid ontbijtbuffet met voedingswaren vanuit de omgeving. Later op de dag biedt de keuken zowel regionale als internationale gerechten aan, die met veel zorg bereid worden. Er wordt volop gebruik gemaakt van biologische, verse en gezonde ingrediënten. Dagelijks wordt er een wisselend 3-gangenmenu geserveerd. 

Ontspanning

Het hotel beschikt over een spa met sauna, hot tub en whirlpool die op afspraak en tegen een toeslag gebruikt kunnen worden. Ook kan u kiezen om u te laten masseren door één van de gediplomeerde masseuses. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution