Ligging

Het Hôtel Royal is ideaal gelegen in het hart van Crans Montana. In de winter is dit het 5* hotel dat het dichtstbij de skiliften is gelegen. In de zomer vindt u de golfbanen op slechts enkele meters afstand. 

Accommodatie

• Royal Suite (75m² + 15m² terras): grote lounge met gastentoilet, badkamer met groot ligbad voor twee en een aparte douche, twee 3d-televisies, mediacentrum met bluetooth en Ipod, HDD, HDMI, kabelinternet en wifi, minibar, kluisje, balkon, uitzicht op de bergen. 

Suite (45m² + 15m² terras): twee 3d-televisies, mediacentrum met bluetooth en Ipod, HDD, HDMI, kabelinternet en wifi, minibar, kluisje, balkon, uitzicht op de bergen.

Junior Suite (39m²): een 3d-televisie, mediacentrum met bluetooth en Ipod, HDD, HDMI, kabelinternet en wifi, minibar, kluisje, balkon, uitzicht op de bergen.

Deluxe (35-40m²): queensize bed, een 3d-televisie, mediacentrum met bluetooth en Ipod, HDD, HDMI, kabelinternet en wifi, minibar, kluisje, balkon.

Superior (29m²): een 3d-televisie, mediacentrum met bluetooth en Ipod, HDD, HDMI, kabelinternet en wifi, minibar, kluisje, balkon, queensize bed.

Standard North: een 3d-televisie, wifi, minibar, kluisje, balkon, uitzicht op de bergen, bossen of skipistes.

Standard East: queensizebed, een 3d-televisie, wifi, minibar, kluisje, balkon, uitzicht op de bergen en de bossen.

Tafelen

Le Restaurant heeft een perfecte fusie bereikt tussen een 'bistro'stijl en gourmetgerechten met een uitstekende smaak. De smakelijke steak tartaar, geserveerd met een olie van zwarte truffels gaat samen met een van de wijnen van Valais. Genieten van deze overheerlijke gerechten doet u op het ruime zomerterras. Le Bar zorgt voor de meest gezellige avonden. Proef van verrukkelijke cocktails, gins en andere dranken terwijl er op de achtergrond live piano wordt gespeeld. 

Ontspanning

Het grote verwarmde binnenzwembad kijkt uit op de tuin en de zuiderse zon. Na het skiën spendeert u uw avond in het wellnesscentrum om volledig tot ontspanning te komen. Er is ook een fitnesscentrum.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution