Ligging

Hotel Seehof Davos 4* is gelegen in Davos, in de regio Graubünden. 

Accommodatie

Het hotel beschikt over prachtige luxueuze kamers, ingericht in alpine stijl. U heeft keuze uit Junior of Double Suites en voor families bestaat er de mogelijkheid om kamers te verbinden. Verder zijn er ook nog verschillende soorten kamers zoals de Executive Room (35m²), de Comfort Room (25m²), de Classic Room (16m²) en de Swiss Stone Pine Room (25m²).

Tafelen

Onder leiding van Martin Bieri, de chef-kok van het hotel krijgt u de lekkerste delicatessen voorgeschoteld in één van de drie restaurants. Zo is er Gourmet Stübli waar u verwend zal worden met Europeaanse en Aziatische gerechten. Restaurant Chesa is een à la carte restaurant met fantastische gerechten zoals 'The Seehof Burger'. Daarnaast is er ook Restaurant Panorama, waar u, zoals de naam al zegt, kan genieten van lekkere, internationale gerechten met een geweldig uitzicht. 

Ontspanning

Stap in de voetsporen van de oude Romeinen en begeef uzelf naar de Spa BellaVita met een oppervlakte van wel 400m². Alles om tot ontspanning te komen bevindt zich hier: massageruimtes, schoonheidsbehandelingen, een moderne fitnessruimte, een jacuzzi, een Finse sauna, een ijsfontein, voetbaden, stoombaden, ...

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution