Ligging

Berghotel Schatzalp 3* is het grootste hotelpark van Zwitserland en is gelegen op slechts 4 minuutjes rijden met de kabelspoortrein van het centrum van Davos Platz.

Accommodatie

Het hele hotel is authentiek ingericht en heeft hiervoor in 2008 ook de onderscheiding gekregen van 'Historisch Hotel van het Jaar'. In de omgeving ligt de botanische tuin Alpinum Schatzalp, waar Thomas Mann over heeft geschreven in zijn boek 'de Toverberg'. De kamers zijn heerlijk rustig en prachtig gedecoreerd. 

Tafelen

Voor lekker eten zit je gegarandeerd goed in het Berghotel Schatzalp. Er zijn meerdere restaurants te vinden. Zo is er het Belle Epoque Restaurant waar elke dag weer een ander vijf- en zesgangen menu op de kaart staat. 

Snow Beach is het restaurant op het terras van het hotel. Hier geniet u van heerlijke à la cartegerechten met regionale en mediterraanse specialiteiten.

Het Panorama Restaurant is gelegen op wel 1865m boven zeeniveau, waardoor u kan genieten van een schitterend uitzicht op de omgeving. Hier worden lokale specialiteiten geserveerd, maar ook hartige lunches en huisgemaakte cake en koffie. Het restaurant ligt naast de top van de kabelspoortrein.

Het Strela Alp Restaurant bevindt zich nog hoger dan het Panorama Restaurant, namelijk op 1920m boven zeeniveau. Het is gelegen op 5 minuutjes wandelen van de kabelspoortrein en wordt omgeven door romantische alpine weiden. 

Verrukkelijke soep, huisgemaakte Tarte Flambée, versgebakken taarten en cakes, ... Daarvoor moet u in het Strela Pass Restaurant zijn, gelegen op wel 2352m boven zeeniveau. 

Ontspanning

Een kabeltrein vlakbij het hotel neemt u mee naar het skigebied van Davos Platz waar u dagenlang plezier zal beleven. Hier kan u ook erg goed rodelen, zelfs wanneer het donker is! Verder is het hotel gelegen in een oogverblindend mooie omgeving, met onder andere de beroemde botanische tuin. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution