Ligging

Het 4* hotel Grischa ligt op slechts 100m van de kabelbaan Jakobshorn en op 200m van het centrum van Davos. Het treinstation van Davos-Platz bevindt zich recht tegenover het hotel. 

Accommodatie

Een elegant interieur gaat samen met een alpine stijl in de individueel ingerichte kamers. Er zijn 93 kamers en suites in 9 verschillende categorieën, zo is er vast wel een kamer die bij u past. Elke kamer is uitgerust met een HD televisie, een minibar, zithoek, badkamer, haardroger en draadloos internet.

Tafelen

Het hotel beschikt over wel 5 geweldige restaurants met elk hun eigen specialiteit. In Leonto zal u bediend worden met de authentieke Italiaanse service terwijl u van huisgemaakte gerechten geniet. Het Monta Grill Restaurant serveert vlees-, vis- en kipgerechten bereid op de door houtskool aangedreven grill. Voor regionale producten en gerechten, kan u terecht in Pulsa, waar een groot aanbod aan eersteklas fondue- en raclettespecialiteiten op het menu staan. Waarom naar China gaan, als u ook hier kan genieten van overheerlijk Chinees eten? The Golden Dragon biedt authentieke Chinese gerechten aan waardoor u zich meteen aan de andere kant van de wereld waant. 

Ontspanning

Veel gasten die in het hotel overnachten, zijn gepassioneerde fietsers en mountainbikers. De omgeving van het hotel is dan ook uitermate geschikt voor deze sport door zijn 1500km aan paden. Verder is het slechts twee minuutjes wandelen naar de skilift die u naar de Jakobshorn brengt. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution