Ligging

Ver weg van het alledaagse leven, in de onaangeraakte natuur en de ruwe schoonheid van de Grison bergen bevindt zich hotel Waldhuus. Het bevindt zich aan de rand van een bos, naast een 18-holes golfbaan.

Accommodatie

In één van de 93 kamers en suites zal u zich snel thuis voelen. Elke kamer is ingericht in een moderne alpine stijl en is de ideale plaats om u even terug te trekken. Elke kamer heeft zijn eigen balkon of terras, Nespresso koffiezetapparaat, gratis draadloos internet, een minibar, een HD televisie en een kluisje. 

Tafelen

In het restaurant van Hotel Waldhuus vallen er heel wat unieke smaken uit de Grison regio te ontdekken. Het wordt zelfs beschouwd als één van de beste hotels van Davos! Uiteraard gaan de gerechten gepaard met de meest smaakvolle wijnen. 

In de Matta Bar kan u bij de knisperende open haard genieten van de alpijnse ambiance. De bar is als het ware het sociale hart van het hotel waar perfect gemixte dranken, fijne wijnen en unieke kopjes koffie te vinden zijn. In de winter wordt er voor nog meer sfeer gezorgd door de pianist die er live speelt. 

Ontspanning

Sauna's, stoomruimtes, ontspanningsruimtes, een overdekt zwembad, een heel aanbod aan massages en schoonheidsbehandelingen, ... Klinkt dat als muziek in de oren? Dan is het 700m² grote wellnesscentrum van Hotel Waldhuus vast iets voor u. De spa is tevens uitgerust met een fitnessruimte.

Voor kinderen is er de Globi Kids club en een grote buitenspeeltuin met een kleine golfbaan. Kinderen zullen zich hier urenlang kunnen amuseren terwijl u lekker geniet van alles wat het wellnesscentrum aan te bieden heeft. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution