Ligging

Het Romantikhotel Bären is gelegen in Dürrenroth, in het Emmental. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar naast het hotel en er is tevens een ondergrondse parking. Wenst u met de bus het hotel te bereiken, dan kan u vlak voor de deur van het hotel afstappen..

Accommodatie

Het hotel beschikt over 10 standaardkamers, 10 hoekkamers en 8 verschillende suites. Eveneens zijn er 4 ''budget tweepersoonskamers' beschikbaar. Alle kamers zijn uitgerust met een badkamer met douche, een bureau, gratis draadloos internet, satelliettelevisie, radio, kluisje en een haardroger. De 'Corner Rooms' of hoekkamers zijn groter dan de standaardkamers. De 'Budget Rooms' bevinden zich in een gebouw naast het pension Kreuz en zijn perfect voor zij die met een klein budget reizen. 

Elk van de 8 suites is uniek. Zo heb je verschillende Wellness Suites met elk hun eigen faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een stoomdouche, een sauna, een jacuzzi, een open haard, een gratis gevulde minibar, ... Dan is er ook nog de Honeymoon Suite dewelke een trap heeft die leidt naar een bovenverdieping met een romantisch rond bad en een ontzettend comfortabel bed. Verder is er ook nog de Romantik Suite met een hometrainer en de Rosen Suite waar de 17e eeuwse sfeer nog zeer goed voelbaar is. 

Tafelen

In Rotherstube kan u terecht voor verrukkelijke à la carte-gerechten vanaf 's middags. Säli is het restaurant waar u heel de dag door terecht kan, of het nu voor een kopje thee is in de namiddag, een heerlijk ontbijtje in de ochtend of voor een heerlijke maaltijd 's avonds. Gaststube is de ideale plek voor een lekker tussendoortje, lunch of diner. Wilt u een romantisch diner zonder al te veel mensen in de buurt? Dan moet u in Schrybchämmerli zijn, waar maximaal 6 personen binnen kunnen. In de Wijnkelder kan u terecht voor een smakelijke aperitief en verrukkelijke snacks. 

Ontspanning

In de kelder is er een biljarttafel te vinden voor even wat ontspanning. Verder heeft het hotel een ideale ligging om als startpunt te dienen voor fiets- of wandeltochten: het personeel zal u met alle plezier advies geven. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution