Ligging

Het Wellness Hotel Rössli is gelegen in Weggis, vlakbij het Vierwoudstedenmeer. 

Accommodatie

Al de kamers in Wellness Hotel Rössli zijn volledig uitgerust met alles wat u nodig heeft. 

De Rössli Tower Room is het echte hoogtepunt van het hotel als het op kamers aankomt. In deze kamer van 40m² voelt u zich onmiddellijk thuis door de kersenhouten vloer, het dubbele bad met regendouche, twee flatscreentelevisies, een dvd-speler, gratis wifi, een Nespresso koffiezetapparaat, en uiteraard een hemels uitzicht op het meer. 

De Mark Twain Triple Room is uitgerust met drie bedden en is dus net iets groter dan de Mark Twain Double Room, met lichte kleuren, een klassiek decor en een flatscreentelevisie. Bij elk van de kamers is de badkamer volledig uitgerust en perfect om te ontspannen. Dan is er ten slotte ook nog de Mark Twain Single Room die ideaal is als u alleen reist. 

Tafelen

Het Restaurant Flavour is gekend als het hoogtepunt van het Wellness Hotel Rössli. Er worden hier voornamelijk mediterraanse delicatessen geserveerd die gepaard gaan met één van de fijnste wijnen uit het aanbod. De Lounge is de perfecte plaats om even bij te komen van een drukke dag met een heerlijk verfrissend drankje. In de Bistro, gelegen in het wellnesscentrum, kan u terecht voor frisse en lichte maaltijden en een lekker drankje. 

Ontspanning

De La Mira Beauty & Spa is de perfecte ruimte om helemaal bij te komen van een drukke dag. Hier kan u genieten van professionele massages, schoonheidsbehandelingen, enzovoort. Er is ook een sauna en een zwembad aanwezig. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution