Ligging

Het Beau Rivage Hotel bevindt zich in Gstaad. Op verzoek kan er een transfer van de luchthaven naar het hotel en omgekeerd worden geregeld. Komt u met de wagen, dan is er een ruime parking voorzien waar u uw wagen kwijt kan. Er is tevens een oplaadstation voor elektrische wagens. 

Het hotel is gelegen op een halfuur van de luchthaven van Genève en op twee uur van Zurich. Vanuit Parijs doet u er 3 uur en 40 minuten over om het station van Gstaad te bereiken. Verder is het dorp makkelijk bereikbaar via Europese snelwegen. 

He treinstation van Gstaad bevindt zich op 10 minuutjes van het hotel. 

Limousine service is mogelijk op verzoek. 

Accommodatie

De 168 kamers, waarvan 34 suites zijn uitgerust met de laatste technologische snufjes, zijn elk individueel gedecoreerd met elegante meubelen. U zal zich hier onmiddellijk thuisvoelen. Elke kamer beschikt over een prachtig uitzicht op het dorp, de tuin, het Meer van Genève of de Franse Alpen. U heeft toegang tot gratis wifi en u krijgt de keuze uit een ruim aanbod aan verschillende soorten kussens. 

• Superior Room (28m²): uitzicht op de tuin of het dorp, jacuzzi in sommige kamers, tweepersoonsbed. 

• Deluxe Room (45m²): loungegedeelte, uitzicht op het meer of de tuin, jacuzzi in de meeste kamers, balkon. 

• Junior Suite Léman: Aparte loungeruimte en slaapkamer, balkon met uitzicht op het meer. 

• Superior with lake and Alps view (32m²): jacuzzi in sommige kamers, balkon met uitzicht op het meer of de Alpen. 

• Junior Suite (65m²-75m²): ononderbroken uitzicht op het meer vanop het balkon, zeer ruime badkamer, aparte loungeruimte, jacuzzi in de meeste kamers. 

• Imperial Suites (140m²): lounge, eetkamer, badkamer, zijden gordijnen en parketvloer, private in-room check-in, huishoud(st)er tot uw beschikking om te zorgen voor uw bagage, balkon, gegarandeerd reservaties in de restaurants en de spa, badkamer met jacuzzi, kranten in een door u gekozen taal, Ipad, Nespresso koffieapparaat, valetparking, ontbijt, open bar. 

• Malmaison Suite (140m²): lounge, eetkamer, badkamer, zijden gordijnen en parketvloer, private in-room check-in, huishoud(st)er tot uw beschikking om te zorgen voor uw bagage, balkon, gegarandeerd reservaties in de restaurants en de spa, badkamer met jacuzzi, kranten in een door u gekozen taal, Ipad, Nespresso koffieapparaat, valetparking, ontbijt, open bar.

• Contemporary Suite (90m²): private in-room check-in, huishoud(st)er tot uw beschikking om te zorgen voor uw bagage, balkon met zicht op het meer, gegarandeerd reservaties in de restaurants en de spa, badkamer met jacuzzi, kranten in een door u gekozen taal, Ipad, Nespresso koffieapparaat, valetparking, ontbijt, open bar.

• Lavaux Suite (300m²): met terras op het dak, bereikbaar via trap, uniek panoramisch uitzicht op het meer, de Alpen en de tuin, één van de slaapkamers heeft zijn eigen sauna, private in-room check-in, huishoud(st)er tot uw beschikking om te zorgen voor uw bagage, balkon, gegarandeerd reservaties in de restaurants en de spa, badkamer met jacuzzi, kranten in een door u gekozen taal, Ipad, Nespresso koffieapparaat, valetparking, ontbijt, open bar.

• Duplex Suite: twee verdiepingen, twee slaapkamers, adembenemend uitzicht op het meer, private in-room check-in, huishoud(st)er tot uw beschikking om te zorgen voor uw bagage, balkon, gegarandeerd reservaties in de restaurants en de spa, badkamer met jacuzzi, kranten in een door u gekozen taal, Ipad, Nespresso koffieapparaat, valetparking, ontbijt, open bar.

• Spa Suite (85m²): ontwikkeld voor gezondheid en wellbeingholidays, lounge, slaapkamer, badkamer met eigen sparuimte, uitzicht op de Alpen en het meer, private in-room check-in, huishoud(st)er tot uw beschikking om te zorgen voor uw bagage, balkon, gegarandeerd reservaties in de restaurants en de spa, badkamer met jacuzzi, kranten in een door u gekozen taal, Ipad, Nespresso koffieapparaat, valetparking, ontbijt, open bar.

• Royal Suite (140m²): uitzicht op het het meer, private in-room check-in, huishoud(st)er tot uw beschikking om te zorgen voor uw bagage, balkon, gegarandeerd reservaties in de restaurants en de spa, badkamer met jacuzzi, kranten in een door u gekozen taal, Ipad, Nespresso koffieapparaat, valetparking, ontbijt, open bar.

• Art Déco Suite: in de stijl van het Parijs van 1920, studieruimte, uitzicht op het meer, private in-room check-in, huishoud(st)er tot uw beschikking om te zorgen voor uw bagage, balkon, gegarandeerd reservaties in de restaurants en de spa, badkamer met jacuzzi, kranten in een door u gekozen taal, Ipad, Nespresso koffieapparaat, valetparking, ontbijt, open bar.

Tafelen

In dit hotel kan u terecht in vier restaurants van topniveau. Anne-Sophie Pic in elegante en hedendaagse stijl beschikt over twee Michelinsterren. Het is een fine-dining restaurant dat u niet zal teleurstellen. Café Beau Rivage bezit de ontspannen sfeer van een stijlvolle brasserie en kijkt uit op de Franse Alpen. Voor Japans eten zoals sushi kan u terecht bij de Japanse chef van restaurant Le Miyako. Ten slotte is er ook nog de Lobby Lounge and Bar waar u in een ontspannen sfeer geniet van een namiddagpauze. In de avond is dit de ideale plek voor een unieke ambiance. Vergeet zeker geen bezoekje te brengen aan de Wine Cellar die over meer dan 3000 wijnen beschikt!

Hiernaast kan u genieten van een heerlijk ontbijt in La Terrasse, en dat met een prachtig uitzicht. Ook de spa beschikt over een restaurant genaamd Ô Terrasse met een gourmetmenu. Krijgt u graag een Italiaanse maaltijd voorgeschoteld, dan moet u in L'Accademia zijn. 

La Suisse is de oudste zeilboot die vaart op het Meer van Genève. U kan hier genieten van een unieke heerlijke maaltijd op een zeilboot van juni tot september.

Ontspanning

Het prachtige hotel beschikt over een eigen boetiek waar u luxueuze juwelen en servies kan shoppen. Tevens worden er excursies georganiseerd met een Mercedes of een Engelse taxi met chauffeur. 

De unieke Cinq Mondes Spa wordt geleid door Jean-Louis Poiroux, die een passie heeft voor reizen, massages, aromatherapie en schoonheidsmiddelen. Hij heeft de afgelpen 10 jaar gezocht naar de beste massage- en schoonheidsbehandelingen over de hele wereld. Het wellnesscentrum is uitgerust met twee zwembaden, waarvan één buiten en één binnen, een jacuzzi, een tropische regenpromenade (Promenade de Pluie Tropicale), een fitnessruimte met uitzicht op het meer, een kapster, mannenhammam en vrouwenhammam, een sauna en twee openlucht tennisvelden. 

Voor de kleinsten onder ons is er een werkelijk paradijs ingericht. In Kids' Paradise kunnen zij zich uitleven met schatten jagen, het maken van gebakjes en bloemschikken. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution