LIGGING
Het hotel is gelegen in Grindelwald, in het midden van het beroemde landschap van het Berner-Ober land.
Dicht bij het centrum maar wel volledig afgeschermd door de exclusieve privé-tuinen en het indrukwekkende decor van bergen zoals bijvoorbeeld de Eiger, een bijzondere berg voor klimmers.

SLAPEN
Hotel Romantik Schweizerhof bezit over suites, kamers en luxueuze chalets. Het hoofdgebouw biedt single, double/ twin, junior en family suites. The Superior Suites bevinden zich in 'the Residence building' en beschikken over een living en één tot drie slaapkamers. Elke gast kan gebruik maken van de faciliteiten van het hotel, gaande van de ruime spa tot het half-board restaurant en de à la carte restaurants.

Daarnaast zijn er nog de chalets, de pareltjes van het Romantik Schweizerhof hotel. U kan kiezen voor een volledige chalet of voor één enkele verdieping, zoals u het wenst. De chalets kunnen in totaal 21 personen herbergen. De uitzichten vanop de terrassen en de balkons zijn adembenemend mooi: de indrukwekkende bergen, de omgevende natuur, ... Alsof u zich in een droom bevindt! 

TAFELEN
In de drie restaurants die allen in de Michelingids zijn opgenomen kan u genieten van het verrukkelijkste eten. Het hotel bezit twee à la carte restaurants, "Schmitte" en " Gastübli", en één half-board restaurant "Alpterrassen'. Op donderdag worden er themabuffetten geserveerd. Uiteraard is er ook 24 uur roomservice beschikbaar. 

Als u even iets wilt drinken, moet u niet ver zijn: de Hotelbar en Lobby bieden alles om de dorst te lessen, van koffie en thee tot aperitieven en cocktails. Maar ook buiten in "Schweizerhof Gardens & Terrace" kan u terecht voor iets verfrissend.

ONTSPANNEN
In het Spa resort kan u ontspannen dankzij een verwarmd binnenzwembad, een zonneterras, een stoombad, verschillende sauna's en een ijsgrot.

Verder is er een groot aanbod van massages en behandelingen die uw time-out compleet maken.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution