Ligging

Hotel Bellevue 3* is gelegen in het charmante dorp Wengen, op slechts 10 minuten wandelen van het centrum, de kabelbaan en het bergstation. Als u er toch wat sneller wilt zijn, dan kan het personeel u naar het autovrije centrum brengen met hun elektrische wagen.

Accommodatie

Hotel Bellevue 3* beschikt over 33 kamers die elk zijn uitgerust met 1 , 2 of meerdere bedden (telkens aparte bedden), informatiebrochures, radiowekker, telefoon, kluisje, badkamer met douche of bad en toilet, een haardroger, handdoeken, douchezeep, etc. De kamers gelegen aan de zuidkant van het hotel hebben allemaal een balkon met een panoramisch uitzicht op de bergtoppen. 

Tafelen

In de ochtend kan u genieten van een heerlijk vers ontbijtbuffet met keuze uit gekookte eieren, ham, salami, verschillende Zwitserse kazen, yoghurt, enzovoort. 's Middags kan u altijd terecht in het restaurant voor een lichte snack zoals soep, sandwiches of salades. Ijsjes, wafels en drinken zijn altijd beschikbaar. 

Bent u vegetariër, heeft u allergieën of volgt u een aangepast dieet, dan kan u dit best bij het boeken doorgeven. 

Ontspanning

De heerlijk warme openlucht jacuzzi biedt een wonderlijk mooi uitzicht op de Jungfrau. In de winter is de temperatuur tussen 38°C en 40°C en in de zomer iets frisser. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution