Ligging

Hôtel du Théâtre nestelt zich in het charmante wellnessdorpje Yverdon-les-Bains. Het bevindt zich vlakbij alle voorzieningen van het dorp. Het treinstation is bereikbaar met een kleine wandeling van slechts 5 minuten, en 750m verder bevindt zich het meer van Neuchâtel. Daarnaast zijn er ook nog tal van restaurants te vinden in een straal van 200m van het hotel en de thermale baden bereikt u met een wandeling van 15 minuten. 

Accommodatie

Het hotel beschikt over 31 individueel ingerichte kamers die elk uitkijken op de stad of de eigen binnenplaats. Elke kamer is uitgerust met houten vloeren, een flatscreentelevisie en een badkamer.

Tafelen

Binnen een straal van 200m zijn er tal van restaurants te vinden. Ontbijten kan u in het hotel zelf. 's Avonds is het altijd mogelijk om in de bar nog gezellig samen iets te drinken. 

Ontspanning

Een wandeling van 5 minuutjes brengt u naar het Meer van Neuchâtel waar tal van activiteiten mogelijk zijn. Wilt u zich eens heerlijk ontspannen, dan leidt een wandeling van 15 minuten u naar de thermische baden. Het fietsvriendelijke hotel beschikt over een eigen fietsenstalling en biedt kaarten aan voor fietsroutes, lunchpakketten en een reparatieservice. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution