Ligging

Hotel Wunderbar in Arbon ligt op ongeveer 50m van het strand aan de Bodensee en op 500m van het centrum van Arbon. Op 15min wandelen valt er vanalles te beleven. Zo kan u zeilen, surfen, roeien, kanoën, waterfietsen en waterskiën. Verder is het kasteel van Arbon te vinden op 300m van het hotel.

Accommodatie

Het hotel biedt stijlvolle accommodatie aan met ontbijt. De negen zeer ruime kamers, uitgerust met meubelen van hoge kwaliteit en beeldende kunst, nodigen u uit om te ontspannen. Verder zijn er in de grote tuin van het hotel nog betonnen 'droombuizen' te vinden waarin u kan overnachten. Deze zijn ideaal voor een romantisch samenzijn. De buizen zijn uitgerust met een tweepersoonsbed, twee leeslampjes, een stopcontact en uitzicht op de tuin. Gasten die hier verblijven kunnen gebruikmaken van de ruime badkamer in de hal van het hotel.

Tafelen

In het restaurant van Hotel Wunderbar zal u verwend worden met seizoensgebonden soepen, geraffineerde stoofschotels, zomerse salades, quiches en nog veel meer! De zoetekauw zal zijn geluk niet op kunnen als hij proeft van het Mövenpick ijs of de diverse taarten. Op het terras kan u in een idyllische omgeving genieten van een frisse Mojito of brood met verse kruidenboter vanuit de eigen kruidentuin. 

Ontspanning

In de wintermaanden (oktober-maart) worden er regelmatig gezellige muziekavonden gehouden. Dit met een grote verscheidenheid aan muzikanten, zoals rock, jazz, blues, ... Het kan allemaal! Het zijn veelal getalenteerde en toegewijde muzikanten uit de regio die komen optreden. In de directe omgeving van het hotel is het Saurer Museum te vinden. Hier maakt u een reis doorheen de industriële geschiedenis in het licht van het bedrijf Saurer. 

Het hotel straalt op zich al heel wat kunstzinnigheid uit met zijn kunstwerken in de tuin en de kamers, maar voor wie dat niet genoeg is, is er galerij Bleisch: een inspirerende plek vol kunst in het schilderachtige stadje Arbon. 

De sportieveling zal zijn hart kunnen ophalen in de omgeving van het hotel. Naast het hotel is er een zwembad van 50m lang te vinden. De Thurgau staat dan weer bekend als een goed ontwikkeld netwerk voor inline-skaters en fanatieke fietsers. In Seeparksaal kan u dan weer terecht voor beach volleybal of badminton, en verder is het eveneens mogelijk om een zeilboot of roeibootje te huren. Tenslotte is het mogelijk om yogalessen te volgen, te tennissen, te duiken, ...

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution