Ligging

Hotel Sorell Krone 3* heeft een ideale ligging vlakbij het station, diverse musea, geweldige restaurants en indrukwekkende winkels. Het is gelegen in de oude binnenstad van Winterthur, in het hartje van Europa's grootste voetgangergebied.

Accommodatie

U kan kiezen uit wel 40 individueel ingerichte kamers met een minibar, kabeltelevisie, individuele airconditioning, een bureau en Wi-FI. Alle kamers hebben hardhouten vloer en klassieke meubels. Er zijn standaard tweepersoonskamers, familiekamers, superior tweepersoonskamers en deluxe tweepersoonskamers. 

Tafelen

In het restaurant van het hotel 'La Couronne' zal u kunnen genieten van overheerlijke à la carte-gerechten van zowel Zwitserse als internationale oorsprong. Er is ook een bar waar u 's avonds gezellig wat kan bijpraten met een lekker glaasje wijn. 

Ontspanning

Het hotel is vlakbij alle voorzieningen van Winterthur gelegen. Zo bevindt zich het Casino Theater Winterthur 50m verderop, het Sommertheater Winterthur 100m verder en het Theater ligt op 500m afstand. Een wandeling van 10 minuutjes brengt u dan weer bij het Orchestra Musikkolegium en het Museum van de Zwitserse Stichting voor Fotografie. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution