Ligging

In het wondermooie dorpje Zermatt bevindt zich het kleine maar charmante Romantik Hotel Julen. Een wandeling van 10 minuten brengt u naar de kabelbaan of naar het treinstation. 

Accommodatie

Het Romantik Hotel Julen biedt vijf verschillende soorten kamers die elk zijn uitgerust met gratis wifi, een Nespresso koffieapparaat, een televisie, een minibar met gratis frisdranken, een eigen balkon, een kluisje en nog veel meer! Toegang tot de spa is inbegrepen in de kamerprijs. 

• Chalet Double Room (25m²): geschikt voor 2 personen, balkon met uitzicht op de bergen, uitgerust met een tafel en twee sofa's, een haardroger, een radio, een minibar, enz. 

Chalet Single Room (13m²): geschikt voor één persoon, balkon met panoramish uitzicht op de Gornergrat, badkamer met bad, uitgerust met een radio, een haardroger, een flatscreentelevisie, enz. 

• Romantik Double Room met Matterhorn uitzicht (26m²): geschikt voor 2 personenn, balkon met uitzicht op de tuin van het hotel en op de Matterhorn, badkamer met bad, uitgerust met een radio, flatscreentelevisie, kluisje, minibar met frisdranken, haardroger, enz. 

• Superior Room (38m²): geschikt voor 3 personen, balkon met zicht op de bergen, gezellige aparte zithoek, badkamer met bad, uitgerust met hardroger, badjassen, radio, flatscreentelevisie, kluisje, enz. 

• Chalet Suite (44m²): geschikt voor 4 personen, romantische aparte zithoek, badkamer met jacuzzi en apart toilet, aparte slaapbank, balkom met uitzicht op de bergen, uitgerust met haardroger, radio, flatscreentelevisie, kluisje, badjassen, enz. 

Tafelen

In het rustieke restaurant Schäferstube kan u proeven van lokale en traditionele specialiteiten. U kan hier best op voorhand reserveren. Geopend van 18u tot 22u. 

Restaurant Julen is geopend van 11u30 tot 14u en van 18u tot 22u. Geniet hier van een ruime keuze aan salades, lamspecialiteiten en andere gerechten en proef zeker van de zorgvuldige selectie aan internationale wijnen. Ook hier reserveert u best op voorhand.

Ontspanning

Kom volledig tot rust in de Julen Spa. Neem even afstand van de wereld en kom terecht in een oase gevuld met wondermooie verrassingen. De spa omvat meer dan 300m² aan ontspanning. Het zwembad is uitgerust met een waterval en een bubbelbad. Het wellnesscentrum nodigt u uit in zijn Finse droge sauna, laconicum, caldarium en zijn douche om in weg te dromen. De spa is toegankelijk voor personen ouder dan 16 jaar. 

Op de laagste verdieping van de spa kan u zich helemaal uitleven in de goed uitgeruste fitnessruimte. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution