Ligging

Hotel Firefly Suite nestelt zich aan de voet van de Matterhorn, op slechts 3 minuten wandelen van de Klein Matterhorn-kabelbaan en op enkele minuutjes van het centrum van Zermatt. Er worden gratis transfers aangeboden van en naar het treinstation van Zermatt of van en naar de parkeerplaatsen. 

Accommodatie

In Firefly Suite Hotel krijgt elk van de vier elementen een plaats. Zo representeert elk van de 15 suites water, vuur, aarde of lucht, iets dat onmiddellijk terug te zien is in het interieur. Een 'Earth Suite' zal gekenmerkt worden door een bruin interieur, terwijl u in een 'Air Suite' een zonnige, gele suite binnenstapt. Een 'Fire Suite' straalt een en al warmte uit en u zal merken dat u langer dan gewoonlijk in de badkamer van de 'Water Suite' verblijft. Deze beschikken allemaal over een keuken. Naast deze vier soorten kamers, die elk verschillen in grootte, uitzicht, voorzieningen en maximum aantal personen, is er ook nog de Skylight Loft (250m²) die vanop het terras een prachtig uitzicht biedt op de Matterhorn en Zermatt, een jacuzzi en sauna bezit, twee verdiepingen telt, twee haardvuren heeft en ook nog eens een grote en goed uitgeruste keuken herbergt. 

Tafelen

's Avonds kan u reeds voor de volgende dag een heerlijk ontbijt bestellen, dat u dan 's ochtends geserveerd krijgt wanneer u dit wenst. Er is geen restaurant voor het diner, maar elke suite is uitgerust met een hypermoderne keuken en er zijn genoeg restaurants in de buurt van het hotel. Wél is er de geweldige Bar 55 waar u gezellig samen kan komen om te genieten van een lekker drankje of een wedstrijdje biljarten. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd. Daarnaast is er ook nog een wijnkelder waar u van de beste wijnen kan proeven. In het wellnesscentrum is er ook nog de Vitalbar waar er zuiver bronwater, siropen, theeën en fruit geserveerd worden. 

Ontspanning

Een blik op de spa van het hotel en u zal begrijpen waarom mensen niet snel weggaan. Het prachtige wellnesscentrum is uitgerust met zwembaden, loungestoelen, massageruimtes, sauna's, stoombaden met aromatherapie, een ijsgrot en nog zoveel meer. 

De eerste verdieping van het hotel geeft u onmiddellijk zin om te bewegen. Hier is alles te vinden voor de sportieveling: een exclusief overdekt zwembad met veranderende moodverlichting en een goed uitgeruste fitnessruimte. Daarnaast kan u ook nog privé ski- en snowboardlessen volgen exclusief voor gasten van het hotel. Heli-skiën is ook mogelijk.

Bezoekt u het hotel in de zomer, dan kan u zich amuseren met de klimmuur, golf, bergbeklimmen, mountainbiken, vissen, paragliden of wandelen.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution