Ligging

The Omnia beschikt over een eigen taxidienst van en naar het treinstation van Zermatt, de parkeergarage of de heliport. Op aanvraag kan er een pendeldienst of helikoptervlucht van en naar de luchthaven georganiseerd worden. 

Accommodatie

Geen enkele kamer is hetzelfde. Ze verschillen in uiterlijk, grootte, uitrusting enzovoort. Het Omnia Hotel biedt Queensize kamers, Double Deluxe kamers, Suites met elk hun eigen uitzicht, Tower Suites en hun topsuite: The OMNIA Roof Suite. Elke kamer of suite beschikt over een balkon met een panoramisch uitzicht, een badkamer met bad of douche en wc en een kledingkast. Er is in het hele hotel gratis Wifi. 

Tafelen

Het restaurant heeft plaats voor wel 60 gasten. Er heerst een unieke sfeer in dit prachtig gedesignde restaurant. Na een heerlijke maaltijd kan u nog even ontspannen op de zetel vlakbij de open haard. Reserveren wordt aangeraden. 

Op het Terrace kan u de indrukwekkende omgeving in u opnemen met een lekkere snack of verfrissend drankje. 

De Board Room is een deel van de lounge waar u zich urenlang kan ontspannen. Geniet van het mooie uitzicht op de daken van Zermatt en de pijnbomen met een verwarmend kopje koffie of thee. 

In de Omnia Lounge en de bibliotheek kan u zich helemaal verdiepen in één van de kunstboeken met de beste whisky's. 

Ontspanning

In het wellnesscentrum komt u volledig tot ontspanning in één van de stoomruimtes, relaxatiekamers, calidaria, Turkse baden of Finse sauna's. Terwijl u geniet van de warmte en bubbels van een jacuzzi, heeft u het mooiste panoramische uitzicht op de Matterhorn. Verder kan u ook terecht in de binnen- en buitenzwembaden. De Technogym zorgt ervoor dat u in vorm blijft, maar u kan ook yoga- en pilateslessen volgen. 

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution