Stefania Van Varenbergh

Mijn passie voor reizen en mijn jarenlange ervaring in de sector hebben ertoe geleid dat ik mijn eigen zaak begin, Bliss Out Travel. Samen met BTS Travel Experts wil ik jullie een onvergetelijke reiservaring aanbieden. Daarvoor kom ik graag persoonlijk langs om jouw vakantie te bespreken en op maat samen te stellen. Reizen waarbij de nadruk ligt op natuur, sport of ontspanning in combinatie met unieke locaties staan centraal. Jezelf de innerlijke rust gunnen die je verdient. “Feel good” in Brazilië is mijn specialiteit, daar liggen ook mijn roots. Maar uiteraard door mijn veel reiservaringen help ik u graag ook verder voor alle andere bestemmingen. Bliss Out Travel hecht belang aan elke vorm van toerisme waarbij behoud van natuur, cultuur en mensenrechten centraal staat. Ik hoop jou binnenkort te ontmoeten!

Meer informatie

Neem contact op

Wat uw vakantiewensen ook zijn, ik ben er om u te helpen. U kunt contact met mij opnemen via onderstaande mogelijkheden:

Tel
035028340
GSM
0476 705 714
E-mail
Facebook
Volg mij voor updates
LinkedIn
Volg mij voor updates

Openingsuren

  Voormiddag Namiddag Avond
Maandag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Dinsdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Woensdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Donderdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Vrijdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Zaterdag Op afspraak Op afspraak Op afspraak
Zondag Op afspraak Op afspraak Op afspraak

Bericht

European Commission: Online Dispute Resolution