Naast het ‘zoek het zelf maar uit’ online boeken op internet en de vastgeroeste aanpak van traditionele reisbureaus bestaat er nog een derde weg: Travel Experts. Dit unieke concept kent in het buitenland al jarenlang groot succes. sinds 2007 zijn de Travel Experts ook in ons land aan een opmars bezig. Voor u als reiziger biedt dit concept alleen maar voordelen.

Wie is uw Travel Expert?

Onze Travel Experts zijn zelfstandige reisagenten die een trouw klantenbestand bedienen in hun regio. Achter de schermen kunnen zij rekenen op alle nodige administratieve en logistieke ondersteuning van een internationaal actieve reisorganisator.

Elke Travel Expert garandeert een persoonlijke, deskundige en klantgerichte aanpak waarbij het nakomen van gemaakte beloftes centraal staat.

Dankzij onze intensieve trainings- en opleidingsprogramma’s – aangevuld met verschillende studiereizen – behoren onze ervaren Travel Experts tot de top van all-round reisadviseurs in België. Door de onderlinge nauwe samenwerking hebben we ook voor zeer gespecialiseerde reisverzoeken het juiste antwoord in huis. Zoek en vind hier uw Travel Expert.

Voor welke soort reizen kunt u bij uw Travel Expert terecht?

Uw Travel Expert vult elke reisbehoefte gericht in. Wilt u snel een citytrip boeken, een wintervakantie, een zomerreis of een unieke rondreis à la carte? Alles kan. Zo zijn wij dé specialist in unieke huwelijksreizen. Voor elke reis bieden wij kwaliteit aan uiterst voordelige voorwaarden. Lees meer over onze voordelen.

Wat tijdens uw reis?

Voor de reis draagt uw Travel Expert de volledige verantwoordelijkheid dat alle boekingen en reservaties 100% in orde zijn. Ook tijdens de reis zelf blijft uw Travel Expert bereikbaar.

In noodsituaties staan wij achter de schermen 7 dagen op 7, 24 uur op 24 voor u klaar om meteen in te grijpen. Wij zijn ook aangesloten bij het Garantiefonds Reizen.

Hoe verloopt de samenwerking met uw Travel Expert?

Onze Travel Experts streven naar een vertrouwelijke klantenrelatie op lange termijn. Tijdens een eerste persoonlijke kennismaking brengen we uw reisverwachtingen in kaart. U spreekt met uw Travel Expert af waar en wanneer u dit wenst.

Op basis van dit eerste gesprek werkt uw Travel Expert een persoonlijk voorstel uit op maat. Dit bespreekt u opnieuw persoonlijk of het wordt – volgens de gemaakte afspraken – per e-mail overgemaakt. Uw vertrouwde Travel Expert staat elke reis opnieuw tot uw beschikking om een onweerstaanbaar reisvoorstel uit te werken.

Uw Travel Expert regelt wat u maar wilt. Moet er een taxi klaarstaan tijdens uw aankomst? Wenst u een huurauto? Zijn er nog transfers nodig? Wilt u al bezienswaardigheden boeken? Hebt u nood aan de juiste annulatie- of reisverzekering? Binnen onze à la carte totaalservice past het allemaal. Begin alvast te dromen met een voorproefje van onze eindeloze reismogelijkheden.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution