Uw reisverwachtingen overtreffen, daar gaat uw Travel Expert voor. Niet alleen met scherpe prijzen, maar ook een vooral door het juiste persoonlijke advies, de juiste bestemmingen, de juiste hotels en het juiste vervoer. Uw vakantie organiseren is voor uw Travel Expert geen vrijblijvende zaak. U mag rekenen op zijn of haar persoonlijk engagement voor een meer dan geslaagde reis.

Persoonlijk reisadvies …

De volledige werking van Travel Experts steunt op vertrouwen en persoonlijk advies. Uw Travel Expert neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het reisadvies dat hij of zij u geeft. Daardoor zijn onze Travel Experts meer dan gemotiveerd om u met kennis van zaken te woord te staan.

Zelf zijn onze Travel Experts gepassioneerde en ervaren reizigers waardoor ze vanuit hun eigen ervaring getuigen over de bestemmingen die ze meestal zelf al gezien of beleefd hebben.

… waar en wanneer u het wilt

Uw Travel Expert hangt niet vast aan kantooruren of één locatie. Hij of zij komt naar u toe of spreekt af waar en wanneer u dit maar wenst. Ook een afspraak ’s avonds of in het weekend vormt geen enkel probleem. Geheel vrijblijvend, zonder extra kosten.

Uw Travel Expert woont bovendien in uw regio waardoor de drempel uiterst laag ligt om elkaar een keer extra te ontmoeten.

Onweerstaanbare reisvoorwaarden en scherpe prijzen

Wanneer u kiest voor Travel Experts geniet u meteen ook van de meest voordelige reisvoorwaarden en scherpe prijzen. Zo werkt uw Travel Expert onafhankelijk van elke touroperator het beste voorstel uit.

Travel Experts maakt deel uit van BTS Travel. Dankzij de inbedding in deze gekende reisorganisator, geniet u van aantrekkelijke volumekortingen. Wij onderhandelen de beste voorwaarden persoonlijk met de hotels en reisagenten ter plaatse. Verder boeken wij rechtstreeks bij vliegtuig- en treinmaatschappijen. Tenslotte zijn wij de officiële partner van alle gekende touroperators waardoor we u altijd de beste promoties en last-minute aanbieden presenteren

Via uw Travel Expert profiteert u dus van het beste van alle werelden. U combineert onafhankelijk en deskundig reisadvies met de kortingen en promo’s van een grote reisgroep.

Zonder tijdverlies of frustraties

U hoeft uw Travel Expert alleen uw reisdromen te vertellen. Vervolgens gaat hij of zij aan de slag voor een voorstel op maat dat uw verwachtingen gegarandeerd overtreft. U hoeft dus zelf geen frustrerende of tijdrovende zoektocht te ondernemen op het internet.

Piekfijne administratieve opvolging

Na de bevestiging van uw reis staat uw Travel Expert persoonlijk in voor de nodige boekingen en de administratieve opvolging. Gemaakte afspraken komt hij of zij stipt na. Om alles efficiënt te laten verlopen, kan uw Travel Expert achter de schermen altijd rekenen op de ondersteuning van een professioneel team.

Overtuigd? Vind hier uw persoonlijke Travel Expert voor een onweerstaanbaar reisvoorstel.

U kunt niet online boeken, wél via uw persoonlijke reisadviseur

  • Krijg het juiste à la carte reisadvies van een ervaren reisagent.
  • Bespaar uzelf van een frustrerende en tijdrovende online zoektocht.
  • Ontmoet elkaar waar en wanneer u dit wilt.
  • Ontvang een onweerstaanbaar reisvoorstel aan de beste voorwaarden.
  • U mag rekenen op een piekfijne administratieve opvolging.
  • Ga met vertrouwen op reis dankzij onze 24/24 bereikbaarheid.

European Commission: Online Dispute Resolution